• Behoud fabrieksgarantie
  • Vervangend vervoer
  • Strikte kwaliteitseisen
  • logo-bovag
  • logo-rdw

Over ons

Autoservice Besselaar is sinds 1 oktober 2015 de nieuwe naam van Autobedrijf WAC. Een naam die meer uitstraalt wat wij zijn, namelijk een echt familiebedrijf dat service hoog in het vaandel heeft staan. Al meer dan 30 jaar zijn wij, de familie van den Besselaar, gespecialiseerd in het onderhoud van alle merken auto's. Hierbij staat de klant altijd voorop en proberen wij een uitstekende service te combineren met een aantrekkelijke prijs.

Met de naamsverandering zijn wij ook lid geworden van de BOVAG. De BOVAG staat voor kwaliteit en dit is voor ons dan ook een bewijs dat onze manier van werken voldoet aan hun strenge kwaliteitseisen.

Daarnaast zijn wij onderdeel van het landelijke samenwerkingsverband AutoFirst. Dit is een krachtig en allround samenwerkingsverband van zowel merkonafhankelijke als merkgebonden autobedrijven. De kwaliteit van de AutoFirst bedrijven wordt scherp in de gaten gehouden, zodat de klant ervan verzekerd is dat zijn auto bij elke AutoFirst garage in de beste handen is. Ondertussen is dit landelijke samenwerkingsverband uitgegroeid tot meer dan 80 aangesloten autobedrijven.

Route

Contact

Generaal Dibbetslaan 86F
5623JR Eindhoven

040 2442824
info@as-besselaar.nl

Doe de AutoFirst APK check