• Behoud fabrieksgarantie
  • Vervangend vervoer
  • Strikte kwaliteitseisen
  • logo-bovag
  • logo-rdw
Automatische Versnellingsbak Spoeling en reiniging

Automatische versnellingsbak spoeling

 

PowerFlush® maakt spoelen en reinigen van de automatische transmissie én verversen van de ATF eenvoudig. De machine wordt via de retourleiding aangesloten op het oliecircuit waardoor de ATF door de transmissie en de spoelautomaat circuleert. De oude vloeistof wordt in combinatie met een krachtige reiniger bij draaiende motor door het hele systeem, inclusief de koppelomvormer, gepompt. Na het spoelen wordt het oliecircuit van de transmissie volledig leeggepompt. Vervolgens wordt exact de juiste hoeveelheid verse ATF via het verse oliereservoir teruggepompt in het systeem.

Voordelen:

  • Effectieve reiniging van het volledig oliecircuit
  • Betere smering en minder slijtage door nieuwe ATF
  • Beter schakelgedrag en lager brandstofverbruik doordat overmatig slippen wordt geëlimineerd

Toepassing PowerFlush® is geschikt voor alle automaatbakken, ook voor CVT en DCT. Met de speciale adapter is het apparaat daarnaast ook geschikt voor het stuurbekrachtigingssysteem. Schakelklachten, veroorzaakt door vervuiling, kunnen eenvoudig worden verholpen. Ook wanneer er nog geen klachten zijn, is het zinvol om de automatische transmissie preventief te laten ‘powerflushen’. Na de behandeling schakelt en functioneert de automatische transmissie in de meeste gevallen weer als nieuw. Voor meer informatie over de PowerFlush behandeling of een afspraak kunt u contact met ons opnemen.

 

of bel: 040 2442824

Plan een afspraak

Wenst u meer informatie over onze diensten? Vul onderstaand formulier in en wij plannen zo snel mogelijk een afspraak met u in!

Garage informatie

AutoFirst Besselaar

Generaal Dibbetslaan 86F
5623JR Eindhoven

Route naar garage
Bel voor vrijblijvend advies (lokaal tarief) 040 2442824
Stel een vraag

Openingstijden

Maandag
08:00 tot 18:00
Dinsdag
08:00 tot 18:00
Woensdag
08:00 tot 18:00
Donderdag
08:00 tot 18:00
Vrijdag
08:00 tot 18:00
Zaterdag
09:00 tot 13:00